Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Galați spune că nu știe unde se duc deșeurile și și-a aruncat gunoiul în pădure

Romanians Journeys
Parcul national Domogled padure munte

Un tânăr, prins în timp ce arunca gunoi într-o pădure de lângă orașul Galați, i-a lăsat cu gura cascată pe jandarmi când le-a spus că nu știe unde se depozitează deșeurile. El s-a scuzat, susținând că pădurea a fost la îndemână, informează Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 33 ani, din Galați, a fost depistat de jandarmi în timp ce arunca gunoiul într-o pădure situată la marginea oraașului. Incidentul s-a produs duminică.

„În jurul orei 21:00, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție Galați a observat o autoutilitară parcată în pădurea situată la marginea orașului, spre Barboși, iar în spatele acesteia un bărbat care descărca diferite lucruri. În momentul în care s-au apropiat, jandarmii au observat cum bărbatul descărca gunoi menajer, deșeuri din plastic, sticle și resturi vegetale. Despre cele întâmplate, acesta a declarat jandarmilor că nu a știut unde pot fi aruncate deșeurile, iar marginea pădurii i-a fost la îndemână crezând că datorită orei târzii nu îl va vedea nimeni”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Galați.

Până la urmă, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei și a fost pus să strângă gunoiul aruncat în pădure.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.