Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr din Mehedinți a căzut de la mansarda casei în care locuia, după ce balconul s-a rupt

www.realitatea.net
ambulanță accident

Un tânăr din Drobeta Turnu Severin este rănit grav, la spital, după ce a căzut, sâmbătă seara, de la mansarda casei în care locuia, al cărei balcon s-a rupt. Casa este una de patrimoniu, iar locatarii au improvizat balconul, anunță MEDIAFAX.

Tânărul de 18 ani a căzut în gol, câţiva metri, după ce balconul casei în care locuia s-a desprins. Băiatul a avut noroc că s-a oprit pe terasa etajului inferior, însă s-a ales cu mi multe răni.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Casa este una de patrimoniu, iar mansarda în care locuieşte băiatul se află în proprietatea Primăriei Drobeta Turnu Severin. Pentru că au nevoie de aprobări speciale şi pentru că nu au voie să aducă modificări arhitecturii, nici locatarii, nici proprietarii nu au reabilitat imobilul, care se află într-o stare avansată de degradare.

Potrivit unor surse locale, balconul care s-a desprins ar fi fost improvizat. În zonă sunt mai multe case de patrimoniu degradate.

Tânărul este la spital, iar medicii l-au supus unor investigaţii medicale amănunţite. Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.