Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr este cercetat penal după ce a intrat cu mopedul într-un autoturism. Nu avea permis şi era sub influenţa alcoolului

axanews.ro
amenzi amenda politia

Un tânăr este cercetat penal după ce, joi noaptea, a provocat un accident în localitatea Sireţel, în timp ce conducea un moped fără a avea permis şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au informat, vineri, că joi, în jurul orei 23,00, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Sireţel, în timp ce conducea un moped, ar fi intrat pe contrasens şi ar fi acroşat un autoturism care circula regulamentar. În timpul impactului dintre cele două vehicule, tânărul a fost rănit, el fiind transportat la spital, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

Accidentul a fost produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat că tânărul avea o alcoolemie în concentraţie de 0,71 mg/l.

În cauză a fost constituit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a vehiculului fără a deţine actele necesare, dar şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.