Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr fără permis a făcut un accident și apoi a abandonat mașina pe care o conducea, în Bistrița

Un tânăr fără permis de conducere a făcut un accident imediat după Anul Nou și apoi a abandonat mașina pe care o conducea. Două dintre persoanele care îl însoțeau au ajuns la spital și astfel polițiștii au reușit să afle cine a condus mașina părăsită pe o șosea din județul Bistrița-Năsăud, anunță MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor bistrițeni, accidentul s-a produs imediat după Anul Nou pe Drumul Comunal 11 în localitatea Ardan. O mașină a fost abandonată pe marginea drumului după ce a lovit un cap de pod. Două dintre persoanele care s-au aflat în interior au ajuns la spital după accident și astfel polițiștii au reușit să afle ce s-a întâmplat.

„Accidentul a avut loc în data de 1 ianuarie, în jurul orei 00.30, pe Drumul Comunal 11, în localitatea Ardan. La fața locului s-a constatat faptul că autoturismul condus de tânărul de 26 de ani a intrat în coliziune cu un cap de pod. Imediat după producerea accidentului, autovehiculul ar fi fost abandonat, iar conducătorul auto și trei pasageri au plecat de la fața locului. După aproximativ o oră, doi dintre pasageri, ambii din Budacu de Sus au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au anunțat polițiștii bistrițeni.

Citește și: BREAKING - Compania Biontech avertizează: imunizarea în cadrul Uniunii Europene este în pericol

Ulterior, polițiștii au reușit să îl identifice pe șoferul care s-ar fi aflat la volan. Acesta nu are permis de conducere și în momentul producerii accidentului era băut.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier l-au identificat și depistat pe un tânăr de 26 de ani, din Budacu de Sus, pe care-l bănuiesc că ar fi condus un autoturism implicat într-un accident rutier. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,35 mg/l, alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor, a reieșit faptul că nu deține permis pentru nicio categorie de autovehicule”, au precizat polițiștii.

În acest caz polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.