Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr migrant de 26 de ani, găsit în viaţă în trenul de aterizare al unui avion, la Miami, după un zbor din Guatemala

Telegram
avion deturnat Ryan Air

Un imigrant care s-a ascuns în trenul de aterizare al unui avion aparţinând American Airlines a supravieţuit unui zbor de aproape trei ore, din Guatemala City la Miami, şi a fost arestat, a anunţat Poliţia americană de Frontieră, relatează AFP, potrivit news.ro.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a cărui naţionalitate nu a fost dezvăluită, a fost arestat de grăniceri sâmbătă şi a fost condus la un spital, în vederea unei evaluări medicale, a anunţat duminică într-un comunicat serviciul american de Vamă şi Protecţia Frontierei (CBP).

O înregistrare video a fost pusă în circulaţie pe Internet de presa americană, în care apare un bărbat, îmbrăcat cu o simplă jachetă, dezorientat, care se aşează pe pistă, sub privirile îngrijorate ale unor angajaţi ai aeroportului care strigă ”a supravieţuit!”.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

”Oamenii îşi asumă riscuri extreme atunci când încearcă să se ascundă în spaţii închise ca cele ale unui avion. Aceste fapte fac obiectul unei anchete”, anunţă autorităţile.

Temperatura începe să scadă începând de la 100 de metri altitudine, iar migranţi care se ascund în trenul de aterizare al avionului se expun riscului de a muri de hipotermie, lipsă de oxigen sau de a cădea din aeronavă, subliniază Agenţia americană a Aviaţiei (FAA), care a publicat un studu despre acest subect.

Cel puţin 129 de persoane au fost găsite ascunse în spaţul pentru roţi şi în alte spaţii ale unor zboruri comerciale, începând din 1947, în Statele Unite, potrivit FAA.

Dintre aceste 129 de persoane, 100 au murit din cauza unor răni cauzate de condiţiile extreme ale acestui tip de ”călătorie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.