Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânar oltean a fost reținut de poliție după ce a organizat, în mod ilegal, lupte cu câini

3minute
politie caini

Luptele de câini organizate de adolescent au ajuns și pe Facebook!

Un adolescent în vârstă de 20 de ani din localitatea gorjeană Stănești a fost reținut de poliție marți, după ce a organizat, în mod ilegal, lupte cu câini.

Tânărul a postat pe Facebook mai multe filmulețe cu animalele care erau îndemnate să se ia la bătaie, relatează igj.ro. Videoclipurile au ajuns în cele din urmă la polițiști, care s-au sesizat din oficiu și i-au percheziționat locuința gorjeanului, scrie 3minute.net.

Potrivit sursei citate, unul dintre câini îi aparținea tânărului. Mai mult, acesta a postat o fotografie în care câinele apare cu urechile tăiate parțial, lucru care nu este permis.

„În filmare, câinii, considerați de OUG 55/2002R, ca făcând parte din categoria celor periculoși/agresivi, erau îndemnați să se atace reciproc, în timpul luptei observându-se cum un câine îl domină și doboară pe celălalt. Totodată, s-a constatat că cel în cauză se prezintă într-o fotografie alături de un câine de culoare neagră, care are urechile cupate (tăiate parțial), fapt interzis de lege.

În urma percheziției domiciliare au fost ridicați și plasați în adăpost, patru câini rasa Presa Canario și Pitbull, pregătiți pentru lupte între câini”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere procedurale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.