Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr plecat la muncă în Anglia, dat dispărut după ce nu a mai luat legătura cu familia

disparitie

Un tânăr de 28 de ani din Ploieşti a fost dat dispărut, după ce a plecat în primăvară în Anglia şi de atunci nu a mai luat legătura cu familia, informează, vineri, IPJ Prahova potrivit Agerpres.

"Ieri, 08.08 a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că, în numitul Ciobanu-Miţai Ionuţ Adrian, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Ploieşti, ar fi plecat în Anglia în primăvara acestui an, şi de atunci nu a mai luat legătura cu niciun membru al familiei", precizează IPJ Prahova.

Poliţiştii fac publice semnalmentele tânărului şi solicită celor care au informaţii să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată secţie de Poliţie.

"Semnalmentele persoanei dispărute: 1.70-1.75 metri înălţime, aproximativ 75 kg, constituţie normală, ochii negri, părul brunet, drept, scurt, fără tatuaje, având ca particularitate o cicatrice în zona din spate a scalpului. Nu se cunosc detalii cu privire la articolele de vestimentaţie purtate de acesta la momentul plecării", informează IPJ Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.