Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tir s-a răsturnat pe carosabil în județul Mureș: a avariat o casă, un stâlp de electricitate și o conducta de gaz

zi-de-zi.ro
tir răsturnat Mureș

Un tir care transporta cereale a părăsit partea carosabilă în localitatea Leordeni, comuna mureşeană Gheorghe Doja, şi a avariat o casă de pe marginea drumului, precum şi un stâlp de electricitate şi o conductă de gaz, informează ISU şi IPJ Mureş, potrivit AGERPRES.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că un bărbat, de 44 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, din direcţia Ungheni-Acăţari, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. În urma evenimentului rutier, nu au fost înregistrate victime omeneşti, rezultând avarierea unui imobil, a unui stâlp de electricitate şi a unei conducte de gaz", informează ISU Mureş.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu

La rândul său, IPJ Mureş a precizat că echipa de intervenţie de la furnizorul de gaz a reuşit oprirea scurgerilor de gaze şi se aşteaptă o echipă de intervenţie de la compania de electricitate, pentru a îndepărta firele de curent care traversau drumul.

Pompierii militari asigura prevenirea şi stingerea incendiilor la locul intervenţiei, iar poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

Traficul se desfăşoară alternativ, pe un sens de mers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.