Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un traficant de droguri și-a primit 'răsplata': Rudele unui client l-au bătut, apoi a ajuns pe mâna procurorilor

diicot

Un traficant de droguri a fost bătut de rudele unui client, în timp ce încerca să îi vândă acestuia aproximativ 30 grame canabis cu suma de 2.400 lei. A fost nevoie de intervenția polițiștilor și a unui echipaj medical. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

„La data de 16.02.2024 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Măsurile au fost luate, după ce la data de 14.02.2024, unul dintre inculpați a fost depistat în timp ce se întâlnea cu un client pentru a-i vinde cantitatea de aproximativ 30 grame canabis cu suma de 2.400 lei. Pe parcursul interacțiunii cu cumpărătorul, mai multe rude ale acestuia din urmă au intervenit și l-au agresat fizic pe inculpat pe motiv că îi vinde droguri, situație care a impus intervenția poliției și a unui echipaj medical”, transmite DIICOT.

Procurorii DIICOT arată că ulterior au fost prinși în flagrant, succesiv, ceilalți doi inculpați, unul în timp ce comercializa cantitatea de 50 grame canabis cumpărată de la coinculpat, iar acesta din urmă deținând asupra sa diferite cantități de canabis (drog de risc) și MDMA (drog de mare risc).

Vineri cei trei au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.