Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tribunal italian a respins cererea părinţilor unui copil de a i se face transfuzie cu sânge de la donatori nevaccinaţi anti-COVID

medichub.ro
donator de sange

Un tribunal italian a respins cererea părinţilor unui copil de 2 ani care au solicitat ca fiul lor să primească o transfuzie care conţinea numai sânge de la donatori nevaccinaţi împotriva COVID-19 în timp ce copilul era supus unei operaţii pe inimă, relatează dpa.

Tribunalul pentru minori a decis că intervenţia chirurgicală planificată poate continua la un spital din oraşul Bologna, nordul Italiei, iar serviciile sociale să preia custodia provizorie a copilului, a informat joi agenţia de presă ANSA.

Tribunalul din oraşul Modena a dat sentinţa marţi, într-un caz care a atras atenţia la nivel naţional încă de la începutul conflictului izbucnit la începutul lunii februarie, potrivit Agerpres.ro.

Părinţii şi-au întemeiat dorinţa pe motive religioase, a afirmat avocatul lor. Aceştia au prezentat spitalului o listă de circa 40 de persoane dispuse să doneze sânge şi care nu fuseseră vaccinate anti-COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.