Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un urs a intrat într-o gospodărie dintr-un sat din județul Bistrița Năsăud și a făcut pagube

SuceavaLive
Urs

Un urs a intrat într-o gospodărie din satul Mureșenii Bârgăului, din județul Bistrița Năsăud. El a făcut pagube materiale și a rănit un porc. Nu au fost persoane rănite, însă proprietarul gospodăriei a anunțat incidentul la 112, anunță MEDIAFAX.

Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni. Incidentul a fost anunțat la 112 la miezul nopții. La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă, formată din polițiști și jandarmi, de pe raza Secției nr. 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului. Forțele de ordine au constatat daunele, s-au asigurat că ursul este plecat din zonă și că oamenii care locuiesc acolo nu sunt în pericol.

Citește și: Medicul Dorel Săndesc DĂ BOMBA: românii care poartă mască se pot INFECTA cu coronavirus, dar fac forme ușoare

Polițiștii au informat despre prezența ursului Primăria Tiha Bârgăului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Poliție Județean, Agenția pentru Protecția Mediului, Garda Forestieră, Direcția Silvică, Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bistrița-Năsăud, precum și Ocolul Silvic Bistrița-Bârgăului. Reprezentanții prefecturii au anunțat că în momentul de față este în derulare procedura pentru constituirea comisiei de constatare și evaluare exactă a pagubelor.

Autoritățile îi roagă pe cetățenii care locuiesc în zone frecventate de urși să manifeste o atenție deosebită în această perioadă și să anunțe imediat autoritățile în momentul în care observă animale sălbatice în apropierea locuințelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.