Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un vasluian de 33 de ani a fost reținut după ce a amenințat că-și înjunghie bebelușul

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat de 33 de ani, din Ibănești, județul Vaslui, și-a bătut soția cu pumnii, iar când femeia a sunat la 112, în fața polițiștilor bărbatul a amenințat că își va lovi bebelușul de o lună, pe care îl ținea în brațe, cu cuțitul, dacă forțele de ordine nu se retrag, potrivit Mediafax.

Potrivit Poliției Vaslui, incidentul a avut loc luni după-amiază, în comuna vasluiană Ibănești, iar apelul la 112 a fost făcut de soția bărbatului, care a anunțat că a fost lovită. Echipajul de jandarmi care a ajuns la solicitare, văzând că bărbatul este băut și violent, a cerut întăriri.

„Acesta, având în mână un cuțit, amenința cu acte de violență membrii familiei, respectiv pe soția și fiul său, în vârstă de o lună. În vederea aplanării conflictului, au intervenit polițiști de siguranță publică și un polițist de proximitate din cadrul Poliției municipiului Bârlad, care au purtat negocieri cu bărbatul", a declarat Loredana Stavăr, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Negocierile, însă au eșuat, iar potrivit lui Stavăr, bărbatul se așezase în poarta gospodăriei, cu un cuțit într-o mână, în timp ce cu cealaltă strângea copilul, amenințând forțele de ordine că își lovește copilul, dacă nu se retrag.

Vezi si: SURSE Cum ar putea să arate Guvernul Ludovic II

„Fiind poziționat în dreptul porții și ținând strâns în brațul stâng copilul, polițiștii au reușit, acționând ferm, să-l imobilizeze și să ia copilul din brațele acestuia", a mai spus Loredana Stavăr.

Soția, profitând de neatenția bărbatului a reușit să fugă din curte și a fost dusă la spital pentru îngrijiri. Aceasta fusese lovită de mai multe ori cu pumnii peste față și a fost internată în spital.

La spital a ajuns și copilul, pentru a fi controlat de medici, după ce a fost strâns puternic în brațe de către tatăl agresiv.

Polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar instanța a stabilit ca acesta să fie cercetat pentru amenințări și violență în familie, sub control judiciar.

Potrivit unor surse din anchetă, cei doi mai au împreună și alți copii, care sunt în grija statului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.