Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un vasluian și-a dat foc la casă: Bărbatul amenințase de mai multe ori că își va incendial locuința

incendiu timisoara

Un bărbat din localitatea vasluiană Dragomăneşti, comuna Ghergheşti, şi-a incendiat, marţi, locuinţa, pompierii acţionând pentru ca focul să nu se extindă la alte locuinţe din apropiere, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, ar fi ameninţat în mai multe rânduri că îşi va incendia locuinţa. Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de un vecin al bărbatului.

Citește și: Traian Băsescu atacă dur PSD: Generațiile de oameni valoroși au trecut la PSD, iar înlocuirea lor se face cu mediocrități de tip Ciolacu, doamne cu strigături de tip Olguța

"Detaşamentul de Pompieri Bârlad intervine cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate, în localitatea Dragomăneşti, comuna Ghergheşti, pentru stingerea unui incendiu la o locuinţă particulară. Din primele date, se pare că proprietarul şi-ar fi incendiat propria locuinţă. Arderea este una generalizată şi se acţionează pentru ca flăcările să nu se extindă la trei locuinţe din apropiere, aflate în pericol. Nu au fost semnalate victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.