Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un vechi INAMIC al americanilor, lovitură de MILIARDE din SUA

extratv.com
Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump l-a primit miercuri la Casa Albă pe premierul vietnamez Nguyen Xuan Phuc, după care a a declarat presei că Vietnamul a făcut comenzi de echipamente din SUA în valoare de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Citește și: Surpriză uriașă! Cine se pregătește să devină noul președinte al SUA

General Electric anunţase deja că Vietnamul a semnat contracte pentru generatoare de energie, motoare de aeronave şi servicii în valoare de 5,58 de miliarde de dolari, iar Caterpillar şi reprezentanţa sa în Vietnam au ajuns la un acord pentru livrarea de tehnologie de control pentru peste 100 de generatoare. Phuc a precizat, după ce a fost primit de Trump, că pe parcursul celor trei zile ale vizitei sale în SUA a semnat contracte pentru bunuri şi servicii în valoare totală de 15 miliarde de dolari.

"Ei (vietnamezii) tocmai au făcut o comandă foarte mare în Statele Unite - şi apreciem asta - de multe miliarde de dolari, ceea ce înseamnă locuri de muncă pentru Statele Unite şi echipamente grozave, grozave pentru Vietnam!" le-a spus Trump reporterilor acreditaţi la Casa Albă, conform Agerpres.

Citește și: Surpriză uriașă! Cine se pregătește să devină noul președinte al SUA

Anul trecut, Vietnamul a înregistrat un excedent de 32 de miliarde de dolari în comerţul cu SUA, de la şapte miliarde de dolari cu un deceniu în urmă. Deficitele comerciale americane mari fac obiectul unor mesaje dure ale preşedintelui Trump pentru ţările respective, observă Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.