Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un vicepreședinte PSD iese la rampă împotriva lui Dragnea: 'Nu-i nicio problemă să nu-i mai încurc' (VIDEO)

Liviu_Dragnea_la_Consiliul_National_al_PSD_(10776720636)

Varianta propusă de Liviu Dragnea pentru vicepreşedinţii PSD - câte doi din fiecare regiune, un bărbat şi o femeie - nu este pe placul tuturor actualilor lideri ai partidului. Vicepreşedintele Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Ponta, afirmă că îşi doreşte în continuare funcţia de conducere, însă dacă nu este agreat poate să facă un pas în spate.

"Eu sper totuși să nu trecem la numiri și să mai ținem acest obicei de a avea democrație internă în partid, adică să admitem candidaturi", a afirmat Bănicioiu, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. Întrebat dacă va mai candida pentru o funcţie de preşedinte, fostul ministru a răspuns: "Atâta timp cât vor avea nevoie colegii mei de mine, da. Dacă cuiva din conducere nu-i place de atitudinea mea sau uneori de părerile mele critice, nu-i nicio problemă să nu-i mai încurc. Nu e pierderea mea."

"Cel mai bine ar fi să vedem ce facem noi pentru români. Poate totuși decidem să exprimăm viziunea noastră pentru România. Cred că asta ar trebui să fie tema Congresului, nu pe cine schimbăm", a mai susţinut Bănicoiu.

În privinţa faptului că ar fi pierdut încrederea lui Dragnea, în urma poziţiilor exprimate în partid, fostul ministru a afirmat că nu ştie cum se poate dovedi încrederea. "Dacă ar considera că e importantă părerea mea, bănuiesc că știe de unde să mă ia", a susţinut Bănicioiu. La remarca unui reporter că Liviu Dragnea nu prea l-a căutat în ultima perioadă, fostul ministru a răspuns: "E reciprocă chestia asta."

Vezi și: Ceaiul-minune care devine tot mai popular: Te scapă de infecțiile urinare și previne îmbătrânirea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.