Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un vicepreședinte PNL pune condiții PDL

Ciprian Dobre


"Categoric prefer fuziunea, evident sub numele neschimbat de PNL. Nu e o chestiune de formă, nu, se poate şi absorbţie, şi fuziunea prin comasare, iar denumirea PNL să rămână nealterată. PDL cred că o să fie de acord, sigur că da, nu cred că se va împiedica cineva de chestiuni de metodă, este important scopul creării noului partid de dreapta (...) Îmi convine alianţa cu PDL pentru că este singura variantă în care dreapta politică poate să bată, în viitoarele alegeri, stânga politicii româneşti. O fuziune cu PMP, Forţa Civică - o să vedem dacă va fi cazul", a arătat Ciprian Dobre, conform de Agerpres.

Acesta a spus că noul partid rezultat în urma fuziunii dintre PNL şi PDL va avea un candidat la preşedinţie "şi va câştiga preşedinţia României" şi că nu exclude candidatura lui Klaus Iohannis la Preşedinţia României. "Nu exclud candidatura lui Iohannis la preşedinţie. Dar nu discutăm persoane, discutăm deocamdată posibilitatea asigurării unei platforme electorale viitorului preşedinte al României", a arătat Dobre, care consideră că ''aripa'' Tăriceanu nu va rupe nimic din PNL.

În privinţa negocierilor pe plan judeţean cu PDL, liderul PNL Mureş a precizat că nu au început discuţii cu democrat-liberalii atât timp cât pe plan naţional nu există nimic concretizat.

"Nu am început negocieri pe plan judeţean, pentru că nu putem să o luăm înaintea faptelor care se întâmplă la nivel naţional, adică negocierile au un parcurs, parcursul este cel pe care-l cunoaştem cu toţii, iar ceea ce eu sper şi îmi exprim toată deschiderea, este să meargă foarte bine, atât la nivel naţional, cât şi la nivel judeţean. Nu vorbim despre o alianţă, vorbim doar despre fuziune. Negocierile se poartă în sensul unei fuziuni, acesta este obiectul discuţiilor. Noi suntem într-o fază în care nu discutăm despre persoane, aşa cum bine ştiţi chiar de la PDL. În Consiliul Judeţean Mureş, la fel de bine ne vom înţelege şi cu democrat-liberalii, care vor deveni liberali, deci liberalii la un moment dat vor avea o legătură bună şi cu PSD-ul", a afirmat Ciprian Dobre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.