Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un vicepreşedinte PNL vrea să organizeze un miting împotriva lui însuşi

sigla noua pnl

Un primar de municipiu reşedinţă de judeţ ar putea genera o situaţie de domeniul absurdului. Pentru că persoanele care îl contestă nu reuşesc să organizeze un miting de protest serios, edilul vrea să le dea acestora o mână de ajutor.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, vicepreşedinte PNL, a anunţat, vineri, că este dispus să organizeze el însuşi un protest împotriva sa, în cadrul căruia cei nemulţumiţi să se adune şi să-şi poată exprima obiecţiunile la adresa sa, întrucât a constatat că aceia care vor să facă acest lucru nu sunt în stare să adune adepţi. Remarca a venit într-o conferinţă de presă, în care a fost întrebat despre lipsa vegetaţiei din Piaţa Libertăţii din Timişoara, aflată în curs de reabilitare.

„Eu nu-mi fac nicio grijă faţă de aceşti cârtitori. (...). Le-am dat aprobări întotdeauna. Aş fi în stare, pentru a demonstra cât sunt eu de democrat, să organizez chiar eu o acţiune de protest la care să-i chem pe toţi cei care vor să-şi exprime nemulţumirea faţă de mine, pentru că ei nu sunt în stare să organizeze şi poate va ieşi mai bine dacă le-o voi organiza eu. Ei au avut vreo trei tentative şi nu le-a ieşit niciuna”, a spus Nicolae Robu, potrivit presei locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.