Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre cele mai fructuoase colaborări din istoria tenisului a ajuns la final: Djokovici s-a despărţit de antrenorul său legendar Marian Vajda

Novak Djokovici a confirmat într-o declaraţie postată, marţi, pe site-ul său oficial, că nu mai lucrează cu antrenorul său istoric Marian Vajda.

Cei doi începuseră colaborarea înainte de Roland-Garros 2006. În afară de o scurtă pauză (mai 2017 - martie 2018), nu s-au mai despărţit de atunci.

"Marian a fost alături de mine în cele mai importante şi memorabile momente din cariera mea. Împreună am realizat lucruri incredibile şi îi sunt recunoscător pentru prietenia şi dăruirea lui în ultimii 15 ani. Deşi părăseşte echipa profesionistă, el va face mereu parte din familie şi nu-i voi mulţumi niciodată îndeajuns pentru tot ce a făcut”, a scris sârbul despre fostul său antrenor.

Despărţirea datează de la sfârşitul sezonului trecut. După Mastersul de la Torino, cei doi au decis de comun acord să nu mai lucreze împreună, mai ales că antrenorul în vârstă de 57 de ani şi-a dorit să petreacă mai mult timp cu familia. Djokovici poate conta în continuare pe Goran Ivanisevic, care s-a alăturat echipei sale în 2019 şi rămâne antrenorul său. Restul stafului său este neschimbat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.