Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre fostele concubine ale lui Cristiano Ronaldo: 'Cum se comporta acasă? Pot spune că Ronaldo este... '

Raffaella Fico

Cristiano Ronaldo nu este deloc singur în lupta pe care trebuie să o ducă împotriva femeii din America, Kathryn Mayorga, care îl acuză că a violat-o într-un hotel din Las Vegas. Nu doar familia și clubul Juventus sunt de partea portughezului, pe scenă a apărut și o fostă iubită, scrie Mediafax.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Raffaella Fico, o napoletană, a povestit că a avut o relație de 11 luni cu jucătorul lusitan și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ronaldo. Cei doi s-au cunoscut în iunie 2009, iar după doar câteva zile, Raffaella a mărturisit că s-a îndrăgostit iremediabil de atacantul lui Juventus.

Citește și: Campionul mondial, Habib Nurmagomedov, întâmpinat ca un erou la sosirea în Daghestan

"Am fost iubita lui timp de 11 luni și pot spune că Ronaldo este un băiat normal, liniștit și a fost un adevărat gentleman cu mine. Cum se comporta acasa? Se antrena, făcea abdomene după cină. Se uita la filme, se relaxa și făcea abdomene. Serii de 4-5 a cîte 20 de abdomene", a dezvăluit Raffaella Fico, la microfonul postului de radio din Italia, Radio 1.

Relația dintre cei doi a început la jumătatea lunii iunie în anul 2009, iar paparazzi i-au surprins pentru prima dată în backstage-ul concertului de la Lisabona, susținut de artistul englez Elton John.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.