Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre `vedetele` promovate de Antena 1 a fost REȚINUTĂ pentru proxenetism: Ce a făcut înainte de a fi încătușată / FOTO

antena 1

Imagini incredibile cu o vedetă a Antenei 1 care a fost reţinută de către procurorii DIICOT pentru proxenetism. Înainte de a fi săltat de mascaţi, cântăreţul Dani Mocanu plângea în braţele mamei lui, la o petrecere organizată chiar la el acasă, conform spynews.ro.

Citește și: Toți angajații sunt vizați! Cum se vor calcula salariile din 2018 și ce salarii ar putea să scadă

În timpul unei melodii de jale, Dani Mocanu s-a emoţionat atât de tare încât i-au dat lacrimile. Dani Mocanu a fost promovat cu insistenţă de către cei de la Antena 1, mai ales la emisiunea de noapte a postului, prezentată de către Dan Capatos. Dani Mocanu a fost reţinut în dimineaţa aceasta de DIICOT, alături de fratele lui. Cei doi au fost săltaţi de acasă şi sunt implicaţi într-un dosar de proxenetism.

La data de 27.09.2017, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Biroul Teritorial Dâmboviţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița au efectuat un număr de 13 percheziţii domiciliare, dintre care 9 pe raza județului Dâmbovița, 2 în Argeș și 2 în București, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani. 13 persoane, între care şi cântăreţul Dani Mocanu şi fratele acestuia, vor fi duse la audieri.

membrii grupului au transferat din Marea Britanie în România, atât personal cât și prin societăți de transfer monetar, prin folosirea de persoane interpuse și intermediari, sumele de bani obținute din activitatea infracţională precum și ascunderea provenienței ilicite a banilor, prin cumpărarea de bunuri mobile și imobile. Până în prezent, cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost indisponibilizate sumele de 39.850 de lei, 1.000 de euro, 5 autoturisme ,15 telefoane mobile, cartele SIM și mai multe înscrisuri și documente, spun cei de la DIICOT. Procurorii mai spun că femeile care apăreau în videoclipuri erau trimise şi 'pe traseu' de către manelist.

content-image

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.