Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una dintre victimele exploziei din portul Beirut este Arhitectul francez Jean-Marc Bonfils

hotnews.ro
Bonfils

Arhitectul Jean-Marc Bonfils, cu sediul în Liban, unde activitatea sa s-a remarcat mai ales prin proiectele de restaurare a clădirilor distruse de război, se numără printre victimele exploziilor mortale care au făcut ravagii în Beirut, a anunţat ministrul francez al culturii, Roselyne Bachelot, transmite joi AFP, potrivit news.ro.

Citește și: SURSE Soția fostului colonel SRI, în prezent FUGAR, Daniel Dragomir a dat cu subsemantul la Serviciul de Probațiune după revenirea în țară

"Arhitectul francez Jean-Marc Bonfils a murit în teribilul dezastru din Beirut. Aduc un omagiu lucrărilor sale importante, precum restaurarea clădirilor de patrimoniu distruse de războiul din Liban. Franţa şi Libanul sunt unite în durerea provocată de moartea sa", se arată într-un mesaj postat în noaptea de miercuri spre joi pe contul ei de Twitter.

Conform celui mai recent bilanţ provizoriu al ministerului libanez al sănătăţii, cel puţin 113 persoane au murit şi 4.000 au fost rănite în urma exploziilor. Printre cei decedaţi au fost identificaţi cel puţin 21 de cetăţeni francezi, conform Parchetului din Paris, care a deschis miercuri o anchetă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.