Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Una în străinătate, alta în țară: Ioana Mihăilă spune că a fost faultată de Florin Cîțu când pregătea valul 4 + Nu știe câți români au murit de COVID-19 azi

Facebook
Ioana Mihăilă

Una pentru presa din străinătate, alta în țară! Ioana Mihăilă, propusă pentru funcţia de ministrul al Sănătăţii, a afirmat, marţi, la audierea în comisiile parlamentare de specialitate, că va demonstra cu documente că fostul său mandat "a pus soluţii pe masă soluţii" privind pandemia de COVID-19 care, însă, "au fost faultate de câte ori s-a putut de către un premier care nu credea că vine valul patru".

Asta, după ce Ioana Mihăilă s-a dat de gol în presa internațională, când a fost întrebată despre valul 4 care face ravagii în România! Mihăilă a recunoscut că acuzațiile făcute de premierul Florin Cîțu sunt adevărate și ea este de vină pentru că nu a pregătit nici sistemul sanitar, nici populația de al patrulea val al pandemiei.

Citește și: VIDEO ULTIMA ORĂ Klaus Iohannis anunță că România cere ajutor extern: 'Medicii duc o luptă epuizantă pentru viață'

În fața parlamentarilor, ea a spus că pacienţii aşteaptă soluţii şi măsuri ferme. Mihăilă le-a cerut parlamentarilor din cele două comisii de specialitate să se bazeze pe ştiinţă. Ea a dat dovadă de totală ignoranță, neștiind nici măcar câți oameni au murit în cea mai neagră zi a pandemiei.

"Acum câteva ore înainte să ne adunăm în această sală, am văzut cu toţii că 561 de oameni au murit de COVID doar în ultimele 24 de ore (n.r. cifra reală este 574), de peste 15 ori mai mulţi decât suntem noi aici. (...) Pacienţii aşteaptă soluţii, nu prelungirea crizei. Aşteaptă măsuri ferme, nu declaraţii şi dezbateri. Înainte să vă lansaţi în întrebări, acuzaţii şi ştiri false vânturate prin presă, vă avertizez că voi demonstra cu documente, nu cu vorbe frumoase că mandatul meu a pus soluţii pe masă soluţii care au fost faultate de câte ori s-a putut de către un premier care nu credea că vine valul patru. Nu mă interesează de la ce partide sunteţi, înţeleg că politica este politică de partid, dar vă cer ca, astăzi, să fim specialişti care se bazează pe ştiinţă. Sunt necesare măsuri ferme şi asta am propus în mandatul meu, asta voi propune în continuare", a transmis Ioana Mihăilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.