Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu a avut dreptate! Ioana Mihăilă recunoaște că nu a făcut nimic pentru a pregăti valul 4

Inquam Photos / Octav Ganea
Ioana Mihăilă

Ioana Mihăilă s-a dat de gol în presa internațională, când a fost întrebată despre valul 4 care face ravagii în România! Mihăilă a recunoscut că acuzațiile făcute de premierul Florin Cîțu sunt adevărate și ea este de vină pentru că nu a pregătit nici sistemul sanitar, nici populația de al patrulea val al pandemiei.

”Deși crede că România a gestionat bine campania de vaccinare, ea a declarat, pentru POLITICO, că scepticismul populației față de vaccin a fost parțial de vină, la fel ca și guvernul, inclusiv ea însăși, pentru că „ne-am relaxat prea repede mesajele cu privire la necesitatea de a se vaccina”.

Mihăilă este, de asemenea, îngrijorată, avertizând că sistemul de sănătate este deja în imposibilitatea de a face față: „Ne lipsește deja capacitatea de a trata atât pacienții cu COVID, cât și cei care nu sunt COVID și asta înseamnă nu doar spațiu fizic și aparatură, ci și personal medical", scrie politico.eu.

Citește și: Adevărul iese la lumină: Cum putea Guvernul să se laude cu o rată mare de vaccinare, dar a eșuat din cauza unei instituții .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.