Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unchiul Alexandrei își URLĂ DUREREA: 'Se pare că locația a fost dată la ora 19.00. Dacă e adevărat, ăștia sunt criminali'

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, care este președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a declarat sâmbătă că are informmații potrivit cărora Departamentul de Operațiuni Speciale a comunicat poliției locale locația Alexandrei încă de joi de la ora 19.00, conform Mediafax.

Citește și: CLEPSIDRA MORȚII Ce s-a întâmplat în cele 19 ore scurse între apelul la 112 și MOARTEA fetei ucise la Caracal

"Departamentul de Operațiuni Speciale a comunicat Poliției și Parchetului local ultima locație în care se afla Alexandra la ora 19.00. Dacă acest lucru e adevărat, oamenii ăștia sunt niște criminali. E greu de imaginat cu putem să îi calificăm. Nemernicii nu au făcut nimic. Dacă Departamentul de Operațiuni Speciale va confirma, toți de acolo vor intra în pușcărie", a spus unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, pentru România TV.

Citește și: CLEPSIDRA MORȚII Ce s-a întâmplat în cele 19 ore scurse între apelul la 112 și MOARTEA fetei ucise la Caracal

"Dar de la 11.00, când a sunat Alexandra până la 18.00 ce au făcut?", se întreabă acesta.

Principalul suspect de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori și viol, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, transmite DIICOT.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul nu și-a recunoscut faptele la audierile de la DIICOT.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Chestorul Ioan Buda, șeful demis al Poliției Române, a declarat că polițiștii au vrut să intre în casă, dar procurorul nu a permis intervenția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.