Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNCJR susține Legea salarizării unice

ministerul muncii

Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România a hotărât marți, 23 mai 2017, în cadrul Adunării Generale să susțină public proiectul legii salarizării unitare, aflat în Parlamentul României. Este cunoscut faptul că Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România reprezintă vocea autorităților publice județene în politicile administrative, dar și faptul că, din această perspectivă, știe cel mai bine care sunt nevoile și necesitățile atât ale funcționarilor cat și ale cetățenilor.

In acest context, UNCJR salută proiectul de lege privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Acesta răspunde necesitatii creării unui cadru normativ echitabil, rezonabil și predictibil și elimină discriminările produse de legislaţia succesiv emisă şi aplicabilă la acest moment în domeniul salarizării personalului bugetar.

Ne exprimam convingerea că legea salarizarii unitare, pe care asociatia noastra o sustine in forma propusa,vaaduce un climat de normalitateîntr-un sector atât de important al societăţii, urmandsaasigurecondiţiilenecesareuneiperformanţesuperioare a întreguluisistem dinadministraţiapublică.

Atât UNCJR câtșirestulasociațiilorautoritățilorpublice locale au militatînultimiianipentru o salarizareunitarășiechitabilă. Avemconvingereacădoarînacest mod vomputeaavea un corp al funcționarilorpubliciperformant, înacord cu răspundereaasumată, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.