Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unde a ajuns seful ANPC demis de Ponta

dunca

Premierul Victor Ponta l-a demis marti pe seful ANPC Marius Dunca, dupa ce in presa a aparut informatia potrivit careia ANPC efectuase un control la clubul Colectiv chiar in ziua tragediei. Dunca este acum noul secretar general al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO).

"Marius Dunca, după demiterea de către prim-ministrul Victor Ponta, a fost solicitat de zeci de ONG-uri să facă parte din board-ul acestora. Academicianul Bălăceanu Stolnici, președintele CIADO România, a primit cu multă satisfacție venirea domnului Dunca spre CIADO — cea mai titrată organizație antidrog din România — membră în organismele de specialitate ale Comisiei Europene și Națiunile Unite, printre atribuțiile domnului Dunca intrând reformarea celor 47 sucursale ale CIADO și numirea noilor directori a Centrelor INFO — CIADO. Dl. Dunca are o mare capacitate organizatorică, lucru dovedit în toată perioada cât a fost președintele ANPC, și o bună colaborare cu tinerii, dar este și un bun specialist în drepturile și libertățile fundamentale, ceea ce nu face decât să fie un plus pentru societate", precizează CIADO într-un comunicat remis duminică AGERPRES.

Președintele CIADO România — acad. Constantin Bălăceanu Stolnici și secretar general Marius Dunca, vor susține o conferință de presă luni, ora 10,00 la sediul Ministerului Afacerilor Externe, sala Gafencu cu ocazia semnării Acordului de Parteneriat dintre CIADO și Sindicatul Național al Funcționarilor Publici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.