Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unele dintre parcurile tematice din California se va redeschide în aprilie

mediafax.ro
carusel

Unele dintre parcurile tematice din California vor putea fi redeschise în luna aprilie, la o „capacitate foarte redusă”, au anunţat oficialii statului american, potrivit news.ro.

Într-un comunicat citat de presa americană, dr. Mark Ghaly, secretar al Agenţiei Sanitare şi pentru Servicii Sociale, a spus: „California va putea, gradual şi în siguranţă, să reia mai multe activităţi, în special pe cele care au loc în aer liber şi unde purtarea măştii este posibilă. Chiar şi cu aceste schimbări, California menţine unele dintre cele mai solide protocoale din ţară privind sănătatea publică”.

Citește și: VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

Parcurile de distracţii din stat au criticat, în ultima jumătate de an, măsurile impuse de guvernatorul Gavin Newsom, cerând să poată fi redeschise cu impunerea de măsuri sanitare. Reprezentanţii Disney au fost cei mai vocali.

Pentru moment, majoritatea acestor atracţii din California se află în districte în care sunt impuse cele mai stricte măsuri, dar altele, precum districtul Orange, unde se află Disneyland, vor trece la un scenariu în care le va fi permisă funcţionarea la 20% din capacitate.

Toate parcurile tematice au fost închise la jumătatea lunii martie 2020. Drept urmare, companiile s-au confruntat cu probleme financiare grave, iar rata şomajului a crescut în stat.

Anunţul de vineri a venit pe fondul presiunilor la care este supus Newsom de a permite redeschiderea mai multor entităţi economice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.