Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungaria și Slovacia vor disputa un meci pe teren propriu cu porţile închise în preliminariile EURO 2020

www.by433.com
Euro 2020 logo

Echipele reprezentative ale Ungariei şi Slovaciei vor disputa un meci pe teren propriu cu porţile închise, în preliminariile EURO 2020 la fotbal, din cauza comportamentului rasist al suporterilor lor, a anunţat, luni, UEFA, potrivit Agerpres.

Comisia de Disciplină a forului continental a decis şi să amendeze federaţia maghiară cu 67.125 de euro şi cu 20.000 pe cea slovacă, după incidentelor provocate de fanii celor două naţionale la meciul direct din 9 septembrie, câştigat cu 2-1 de Slovacia la Budapesta, în preliminariile EURO 2020.

Citește și: Gala FIFA 'The Best' - Jurgen Klopp a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului din fotbalul masculin

Ungaria va juca pe 13 octombrie fără spectatori la meciul cu Azerbaidjan, în timp ce Slovacia nu va avea suporteri la partida cu Ţara Galilor, din 10 octombrie.

Naţionala României a fost şi ea sancţionată de UEFA, după cum a anunţat FRF săptămâna trecută, pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon la meciul cu Spania (1-2), din preliminariile EURO 2020, federaţia fiind amendată şi cu 83.000 de euro. Următorul joc de pe teren propriu din preliminariile EURO 2020, România - Norvegia, din 15 octombrie, programat pe Arena Naţionala, se va disputa cu porţile închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.