Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ungaria lansează acuzaţii DURE: Legătură între UE şi organizaţiile lui George Soros

express.co.uk
George Soros UE imigranti

Uniunea Europeană intenţionează să implice organizaţii asociate cu miliardarul ungaro-american George Soros în programul privind redistribuirea imigranţilor în statele membre, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al partidului de guvernământ din Ungaria, Fidesz, relatează MEDIAFAX, citând agenţia MTI.

Citeşte şi: Nălucile de la Ministerul Sănătății. Interesantele mișcări de la Cabinetul ministrului Florian Bodog

"Ultimele zile au adus dovezi suplimentare că Bruxelles-ul este sub influenţa puternică a organizaţiilor lui Soros; într-adevăr, punerea în aplicare a planului Soros a început la Bruxelles. Faptul că Bruxelles-ul doreşte să implice organizaţiile pro-migraţie ale lui Soros în programul de redistribuire [a imigranţilor] arată clar că Uniunea Europeană, departe de a vrea să oprească migraţia, doreşte să introducă imigranţi. Acest lucru este extrem de periculos, iar Ungaria va face tot posibilul pentru a bloca planul. Sondajul public Consultare Naţională, în curs de desfăşurare, va avea un rol important în obstrucţionarea acestui plan", a declarat Imre Puskas.

Fidesz nu este de acord cu pachetul de propuneri adoptat de către Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European. Partidul de guvernământ de la Budapesta consideră că includerea organizaţiilor lui George Soros în redistribuirea imigranţilor încălcă suveranitatea naţională şi ignoră poziţia statelor membre UE.

"Statele membre au dreptul de a-şi urmări interesele naţionale pe teritoriul lor. Detaliile conceptului de la Bruxelles nu sunt încă ştiute, dar sunt sigur că în lunile următoare pachetul va fi explicat. Este absolut sigur că Ungaria şi guvernul ungar - având în vedere încălcarea gravă a suveranităţii Ungariei - vor respinge acest plan şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a împiedica acest lucru", a mai spus purtătorul de cuvânt al Fidesz.

Citeşte şi: "Crăciun", dar pentru penali. Planul cu mantă al coaliției PSD-ALDE. Cutremurul adus de modificările legilor Justiției .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.