Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nălucile de la Ministerul Sănătății. Interesantele mișcări de la Cabinetul ministrului Florian Bodog

blender.com
strategie umbra susta nebunie ascuns

Un nou tip de funcționari pare să fie la mare cinste în România. Generic au primit numele de năluci - nimeni nu îi vede, dar ei sunt, există și se pare că sunt și performanți.

E vorba de moda angajărilor de oameni care nu își fac apariția foarte rar... sau deloc la locul de muncă unde figurează de obicei ca fiind prezenți și deci fiind remunerați de multe ori regește pentru așa-zisa muncă prestată.

PNL, inițiativă controversată în Parlament: Corupții să rămână în funcție

Zvonuri de acest gen sunt la Ministerul Sănătății. În timp ce sindicatele sunt destul de nemulțumite de prestația titularului de la Sănătate și a fost nevoie de intervenția prim-ministrului și a șefului partidului de guvernământ, la Cabinetul ministrului Florian Bodog ”prestează” cu mult spor nălucile. Prezenta lor este conștiincios evidențiată în Foaia colectivă de prezență.

Se spune că ar fi vorba de doamnele Baciu Olivia Andreea (angajată din 08.02.2017 cu jumătate de normă), Ciobanu Ana Maria (angajată din 17.01.2017 cu jumătate de normă) sau Bejan Dochiana Sabina (angajată din 15.03.2017 cu normă întreagă). Prima nu ar fi dat vreodată pe la servici, a II-a de 4 luni nu a mai găsit cabinetul ministrului, iar a III-a la fel. Cu toate acestea toate 3 ar figura ca prezente zi de zi la muncă la cabinetul ministerial. în Foaia colectivă de prezență care ar fi asumată ca atare chiar de ministrul Florian Bodog.

Surse din cadrul ministerului susțin că mai multe persoane figurează cu același statut. STIRIPESURSE.RO  cerut Ministerului Sănătății un punct de vedere cu privire la situația enunțată mai sus la care până la ora publicării știrii nu am primit nici un răspuns.

Situația de fapt ar exista în mai toate ministerele și agențiile statului.

SURSE - Mocnește un nou conflict Dragnea-Tudose: când ar putea exploda tensiunile

Un scandal al angajărilor fictive a făcut ravagii în campania electorală din Franța. Francois Fillon a pierdut alegerile în care a pornit ca favorit după scandalul angajării fictive a soției sala la cabinetul parlamentar. Și alți candidați și partide au avut probleme similare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.