Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNIC în lume: X Æ A-12 Musk, așa îl cheamă pe noul băiat al miliardarului Elon Musk

Elon Musk

Fondatorul Tesla şi SpaceX, Elon Musk, şi cântăreaţa Grimes l-au prezentat marţi pe reţelele de socializare fiul lor nou-născut care se va numi "X Æ A-12 Musk" sau ”X AE A-12 Musk”, un nume care a suscitat uimirea useri-lor, în primul rând din cauza dificultăţii de pronunţie, relatează EFE.

După ce omul de afaceri a confirmat marţi naşterea băieţelului prin mesajul "mama şi bebeluşul, amândoi bine" un utilizator de Twitter l-a întrebat cum se va numi copilul, iar tatăl a răspuns "X Æ A-12 Musk" precizând că este de sex masculin, scrie agerpres.ro.

Citește și: Victor Ponta anunță potopul: De ce ne spun dl Iohannis, Orban și Cîțu că stăm foarte bine economic?

Un prenume atât de neobişnuit a suscitat un val de mesaje ale utilizatorilor de Twitter, care s-au întrebat cum se pronunţă această combinaţie de litere şi nume.

Unii useri au spus în glumă că porecla copilului va fi "Tesla Junior", care se pronunţă mai uşor, în timp ce alţii au speculat pe ton ironic că este vorba de un cyborg sau de o entitate care nu este umană.

Citește și: PSD a depus moțiune simplă împotriva ministrului de Finanţe: ‘Virusul Cîţu a infectat economia naţională’

Adevărul este că Musk a publicat de-a lungul zilei mai multe poze ale bebeluşului său ce nu are un aspect ieşit din comun, în afară de o imagine în care asupra nou-născutului a fost aplicat un filtru care îl face să pară că are faţa tatuată.

Dincolo de glumele useri-lor care şi-au imaginat cum se va prezenta copilul în prima lui zi de şcoală, unele mass-media au precizat că legile din California ar putea să-l împiedice pe Musk să-şi înregistreze copilul cu această succesiune de litere şi numere.

Citește și: Ludovic Orban a făcut anunțul! În ce condiții vor fi deschise mall-urile

"Arhangel" sau "'Xavier" sunt câteva dintre transcrierile pe care unii le-au dat numelui bebeluşului, fără ca Elon Musk să fi confirmat vreunul.

X Æ A-12 Musk este primul copil al cuplului Grimes şi Musk. Elon Musk are alţi cinci fii, născuţi prin fertilizare in vitro, din prima lui căsătorie, cu Justine Wilson (2000-2008).

Citește și: Un medic cunoscut trage semnalul de alarmă: Poate să aibă rezultate negative în dezvoltarea lor cognitivă în viitor” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.