Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UniCredit a fost desemnată cel mai bun furnizor de servicii în zece ţări distincte

unicredit

UniCredit a fost desemnată de către Euromoney Cash Management Survey 2020 drept cel mai bun furnizor de servicii în zece ţări distincte, menţinându-şi totodată pentru al doilea an consecutiv poziţia tradiţională de lider de piaţă în Austria şi Italia şi alte opt ţări din Europa Centrală şi de Est, printre care şi România, potrivit Agerpres.

Realizat anual, Euromoney Cash Management Survey identifică principalii furnizori de produse şi servicii de cash management - anul acesta colectând peste 32.000 de răspunsuri de la instituţii nefinanciare.

"Suntem foarte mândri de aceste realizări, care reflectă atât acoperirea paneuropeană a platformei noastre, cât şi capacitatea de a ajuta clienţii de toate tipurile şi dimensiunile să depăşească provocările fără precedent pe care le-am văzut anul acesta", a spus Luca Corsini, Co-Head of Global Transaction Banking în cadrul UniCredit.

Citește și: Klaus Iohannis s-a autodenunțat - OPINIE

De asemenea, Giovanni Solaroli, Co-Head of Global Transaction Banking în cadrul UniCredit, a adăugat că această recunoaştere este o dovadă a spiritului colaborativ, a expertizei şi "a angajamentului echipelor noastre de a oferi cele mai bune servicii de cash management".

Rezultatele urmează unui an cu investiţii semnificative pe toată platforma de cash management a UniCredit - inclusiv inovaţii, precum conturi virtuale, plăţi instantanee, SWIFT gpi şi semnarea digitală a documentelor - prin care Grupul a căutat să încorporeze cele mai noi tendinţe din industrie şi să optimizeze instrumentele digitale, răspunzând astfel rapid nevoilor în continuă schimbare manifestate de clienţi.

Astfel, UniCredit a fost desemnat cel mai bun furnizor de servicii în Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Germania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria şi lider de piaţă în Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Italia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ungaria.

"Este o nouă distincţie onorantă pentru noi, care reconfirmă poziţionarea UniCredit Bank ca partener preferat în piaţa de servicii bancare de Cash Management. Am investit mult în strategia noastră digitală, cu obiectivul de a-i ajuta pe clienţi să parcurgă mai uşor această perioadă plină de provocări", a declarat Gabriel Jeflea, Global Transactional Banking Director în cadrul UniCredit Bank.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o reţea unică vest, central şi est-europeană bazei sale de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.