Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale pentru clienţi persoane fizice

unicredit

UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale pentru clienţi persoane fizice, ca parte a strategiei de promovare a digitalizării şi din dorinţa de a oferi clienţilor săi soluţii digitale inovatoare, care să le permită să îşi simplifice şi îmbunătăţească viaţa, potrivit unui comunicat al băncii, remis luni AGERPRES.

Astfel, UniCredit Bank lansează cardurile de debit virtuale pentru persoane fizice, ce pot fi emise instant din aplicaţia Mobile Banking. Cele două carduri de debit virtuale disponibile în oferta băncii sunt Visa Classic şi Visa Gold.

"De acum, clienţii persoane fizice cu vârsta peste 18 ani, titulari de cont, care deţin un cont curent în lei şi/sau euro la UniCredit Bank, îşi pot emite instant un card de debit virtual direct din aplicaţia Mobile Banking, beneficiind astfel de o soluţie mai simplă şi mai comodă de a intra în posesia instrumentului de plată dorit, fără a fi nevoiţi să se deplaseze la bancă", se menţionează în comunicat.

Totodată, cardurile virtuale oferă o soluţie rapidă la nevoile clienţilor care îşi doresc să rezolve totul pe loc, direct de pe telefonul mobil, şi să continue să se bucure de avantajele plăţilor fără numerar fără a mai fi nevoiţi să aibă grija "plasticului".

Conform sursei citate, pentru plăţile la punctele de vânzare (POS), cardurile virtuale pot fi folosite prin înrolarea în wallet/portofelul virtual Apple Pay sau Google Pay de pe telefon, în timp ce în cazul tranzacţiilor pe internet modul de utilizare este absolut similar cardurilor obişnuite (cu suport fizic), folosind informaţiile generate în aplicaţia Mobile Banking.

"Am promis clienţilor noştri că le vom oferi, prin intermediul aplicaţiei noastre Mobile Banking, o paletă complexă de soluţii digitale şi funcţionalităţi care să le eficientizeze interacţiunea cu banca şi să le dea acces la beneficii de simplitate şi comoditate care să conteze cu adevărat pentru ei. Practic, dacă deţin un telefon mobil cu aplicaţia Mobile Banking de la UniCredit Bank instalată, clienţii noştri îşi pot uita liniştiţi portofelul acasă fără ca măcar să sesizeze - pentru că au la dispoziţie, în aplicaţie, soluţii de plată Google Pay sau Apple Pay, posibilitatea de a retrage numerar prin funcţionalitatea mCash, carduri virtuale şi nu în ultimul rând posibilitatea de a se bucura de oferte speciale prin programul ShopSmart", a afirmat Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

La rândul său, Elena Ungureanu, Country Manager Visa România, a precizat că, "de acum înainte, clienţii UniCredit vor putea să obţină pe loc un card virtual Visa şi să-l folosească imediat pentru a face plăţi online şi la POS în siguranţă".

"Clienţii îşi pot înregistra noul card virtual în aplicaţiile de portofele mobile existente, iar, prin intermediul tehnologiei de tokenizare Visa, datele sensibile ale cardului sunt criptate şi înlocuite cu un identificator digital (token) - astfel plăţile digitale vor fi şi mai sigure şi protejate împotriva fraudei. În prezent, o experienţă bancară digitală completă le permite consumatorilor să se simtă în siguranţă şi să deţină controlul asupra finanţelor personale", a spus Elena Ungureanu.

Potrivit sursei citate, cardurile de debit virtuale de la UniCredit Bank nu au taxe de emitere şi administrare şi se pot ataşa oricărui cont în lei sau euro, pot fi administrate direct din aplicaţia Mobile Banking pentru modificarea limitelor de tranzacţionare, blocare/deblocare, vizualizarea datelor de card, închiderea instantanee a cardului.

"Nu în ultimul rând, în momentul emiterii în aplicaţia Mobile Banking, clienţii pot alege pentru cardul virtual dintr-un număr de 5 culori pentru Visa Classic şi 3 culori pentru Visa Gold", se mai spune în comunicat.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, care oferă o reţea unică vest, central şi est europeană bazei sale de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Services.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.