Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Union Berlin a învins-o pe rivala berlineză Hertha, scor 2-0, în Bundesliga

www.agerpres.ro
Hertha Berlin

Union Berlin a învins sâmbătă seara, cu 2-0, în deplasare, pe rivala berlineză Hertha, în etapa a 18-a din Bundesliga, şi a urcat pe poziţia a 2-a a clasamentului.

Pe Stadionul Olimpic din capitala Germaniei, Union s-a impus prin golurile lui Danilho Doekhi (44) şi Paul Seguin (67). În urma acestui rezultat, Union Berlin urcă pe locul secund al ierarhiei, cu 36 de puncte, la fel ca liderul Bayern Munchen care va juca sâmbătă seara acasă contra celor de la Eintracht Frankfurt. În schimb, Hertha Berlin se afundă în subsolul clasamentului, fiind pe penultima poziţie, 17, cu 14 puncte, potrivit Agerpres.

Tot în deplasare s-a impus şi Borussia Moenchengladbach, 4-1 cu Hoffenheim. Oaspeţii au punctat prin Jonas Hofmann (12, 37), Lars Stindl (83) şi Hannes Wolf (90+1), golul de onoare al gazdelor fiind realizat de Ihlas Bebou (80). Gladbach ocupă poziţia a 8-a, cu 25 de puncte, iar Hoffenheim este pe 13, cu 19 puncte.

Un sec 5-2 i-a administrat Mainz lui VfL Bochum. Lee Jae-sung (1), Silvan Widmer (17) şi Karim Onisiwo (28, 57, 87) au marcat pentru gazde, care sunt acum pe locul 11, cu 23 de puncte, oaspeţii, aflaţi pe 16 (antepenultimul loc), punctând prin Pierre Kunde (70) şi Erhan Masovic (72).

Pe Weserstadion, Werder Bremen a învins cu 2-1 pe Wolfsburg. Cele 3 puncte au fost obţinute de gazde prin dubla lui Niklas Fullkrug (24, penalty, 77), "lupii" marcând prin Kevin Paredes (90). Werder a reuşit prima victorie după patru etape consecutive în care a pierdut şi este pe locul 10, cu 24 de puncte, în timp ce Wolfsburg este pe 7, cu 29 puncte.

Pe Europa-Park Stadion, Freiburg a trecut cu 3-1 de Augsburg. Michael Gregoritsch (13), Lucas Holer (30) şi Philipp Lienhart (85) au marcat pentru gazde, golul de onoare al oaspeţilor fiind opera lui Mergim Berisha (29, penalty). Freiburg este pe locul 4, cu 34 de puncte, iar Augsburg este pe 14, cu 18 puncte.

Aşa cum se ştie, RB Leipzg a învins la limită, vineri seara, pe teren propriu, cu 2-1, pe VfB Stuttgart, în prologul etapei. Ambele goluri ale gazdelor au fost reuşite de Dominik Szoboszlai (25, 49), pentru oaspeţi marcând Chris Fuhrich (68, penalty).

RB Leipzig are 35 de puncte şi este pe locul 3 în clasament, iar VfB Stuttgart este pe 15, cu 16 puncte.

Celelalte partide ale rundei vor avea loc sâmbătă seara şi duminică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.