Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Union Berlin vrea să testeze fanii înainte de intrarea pe stadion

Union Berlin intenţionează testarea fanilor înainte de revenirea pe stadion şi a solicitat autorităţilor locale permisiunea de a pune acest plan în aplicare cu prilejul unui meci amical din luna septembrie, relatează DPA, potrivit Agerpres.

''Interesul ştiinţific din testarea persoanelor asimptomatice cu scopul de a descoperi şi de a întrerupe lanţurile ascunse ale infecţiei, dar şi dezvoltarea unor noi proceduri de testare reprezintă un beneficiu suplimentar pentru protejarea sănătăţii în general. Prin urmare sperăm că vom putea începe acest drum pas cu pas, alături de autorităţile berlineze'', a opinat preşedintele lui Union, Dirk Zingler.

Citește și: Structura noului an școlar se modifică: Deja am gândit acest lucru

Union speră să joace un meci amical pe 5 septembrie în faţa a 3.000 de fani, care vor fi testaţi preventiv la Covid-19, măsură care ar urma să înlocuiască actuala regulă privind distanţarea socială.

Meciurile din Bundesliga s-au desfăşurat cu porţile închise de la mijlocul lunii mai, când sezonul s-a reluat după pauza forţată de pandemia de coronavirus. Politicienii sunt reticenţi privind revenirea fanilor în tribune din toamnă, în contextul unui nou val de infectări în Germania.

Multe cluburi germane susţin ideea revenirii suporterilor prin păstrarea distanţării sociale, dar Union caută o altă soluţie pentru că stadionul său are zone largi fără locuri pe scaune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.