Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unitatea dintre Palate a durat doar o zi - Dăncilă și Iohannis, agende separate în a doua zi a vizitei Papei în România

dancila iohannis

Papa Francisc vizitează România în perioada 31 mai – 2 iunie. Dacă în prima zi, la București, Sanctitatea Sa a reușit să-i aducă împreună pe președintele Klaus Iohannis, premierul Dăncilă, liderii Opoziției, dar și pe unii miniștri ai Guvernului, fără a mai exista tensiuni, azi lucrurile se separă. În timp ce premierul Dăncilă și o serie de miniștrii îl însoțesc pe Papa Francisc în turneul de azi, Klaus Iohannis a preferat să rămână în București.

SOV, laude la adresa lui Liviu Dragnea: A fost ultima baricadă serioasă în calea pierderii totale a suveranității și independenței acestei țări

Papa Francisc va oficia, sâmbătă, de la 11.30, Sfânta Liturghie la Sanctuarul marian din Şumuleu-Ciuc, în cea de-a doua zi a vizitei sale în România. Ulterior, Sanctitatea sa va ajunge la Iaşi, unde va vizita Catedrala „Sfânta Maria Regină” şi va avea întâlniri cu tinerii şi familiile, la Palatul Culturii. Suveranul Pontif va oferi sanctuarului marian un trandafir din aur.

Duminică va avea loc beatificarea celor șapte martiri, pe Câmpia Libertății de la Blaj, urmând ca ceremonia de plecare să se desfășoare în prezența președintelui României, Klaus Iohannis, pe Aeroportul Internațional Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.