Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uniunea Militarilor și Polițiștilor 'Mihai Viteazul' a semnat un Protocol de colaborare cu Asociația Națională a Cadrelor Militare

Gabriel Oprea Uniunea Militarilor și Polițiștilor 'Mihai Viteazul'

Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” a semnat un Protocol de colaborare cu Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne.

Colaborarea se referă la realizarea unor proiecte de interes comun și a unor activități având ca scop promovarea patriotismului și a cunoașterii și păstrării tradițiilor naționale, culturale și militare.

Un alt obiectiv al Protocolului este efectuarea demersurilor comune necesare la Președinția României, Parlament, Guvern şi la alte instituţii centrale ale statului, cu atribuţii în elaborarea și aplicarea prevederilor legale referitoare la drepturile legitime ale cadrelor militare și polițiștilor, active și în rezervă sau în retragere, ale familiilor şi urmaşilor acestora, monitorizarea permanentă şi sesizarea imediată a instituţiilor respective în cazul nerespectării sau încălcării legilor şi a altor acte normative de interes comun.

Citește și: Sora monstrului din Caracal rupe tăcerea: 'Nu e în stare de așa ceva'. Femeia susține că Dincă i-ar acoperi pe alții

Părțile vor participa, prin reprezentanți, la activitățile organizate în comun sau la inițiativa uneia dintre acestea, vor realiza proiecte de interes comun pe plan local, regional și național.

La inițiativa comună sau a unuia dintre semnatarii documentului, se vor organiza și desfășura în comun, simpozioane, expoziții tematice, festivități omagiale sau comemorative etc., oriunde în țară.

Protocolul a fost semnat de către președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul”, Gl.(r) Gabriel Oprea și de către președintele Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, Gl.(rtr) Ioan Hurdubaie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.