Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Babeș-Bolyai l-a premiat pe Episcopul vicar Benedict Bistriţeanul

basilica.ro
Benedict Bistrițeanul

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a decernat luni, 1 martie 2021, în cadrul unei ceremonii online, premiile de excelență pentru activitatea de înaltă ținută academică desfășurată în anul 2020, informează Mitropolia Clujului. Printre cei evidenţiaţi s-a numărat şi Preasfinţitul Părinte Benedict Bistriţeanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Clujului.

Premiile au fost acordate pentru excelenţa în activitatea didactică, în cercetarea ştiinţifică și în relația cu societatea, dar și în domenii care ţin de vizibilitatea internațională specifică unei universități de tip world-class, a spus rectorul Universității Babeș-Bolyai, prof. univ. Daniel David, potrivit basilica.ro.

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă au fost premiate trei persoane.

Preasfinţitul Părinte Benedict a primit Premiul de Excelență pentru servicii inovative și culturale către societate, Pr. Liviu Vidican-Manci a primit Premiul de Excelență în cercetarea științifică, iar Claudia Cosmina Trif a fost evidenţiată pentru Excelență didactică.

Protosinghelului Maxim (Iuliu-Marius) Morariu i-a fost conferit premiul special pentru excelență în cercetarea științifică.

Conform metodologiei scientometrice, acesta se află în Top World Ranking 2% cei mai influenți/citați oameni de știință din lume, în domeniul istorie și teologie.

World Ranking 2% este un top ce conţine aproape 160 de mii de nume ale celor mai citaţi cercetători mondiali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.