Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Craiova va deplasa un lot de 29 de jucători în stagiul de pregătire pe care îl începe luni, în Antalya

Inquam Photos/ Octav Ganea
CS Universitatea Craiova Cupa Romaniei

Echipa de fotbal Universitatea Craiova va deplasa un lot de 29 de jucători în stagiul de pregătire pe care îl începe luni, în Antalya, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook, conform agerpres.

Jucătorii care vor face deplasarea în Antalya sunt portarii Mirko Pigliacelli, David Lazar, Denis Rusu, Alexandru Bunea, fundaşii Nicuşor Bancu, Denis Benga, Marius Constantin, Ionuţ Mitran, Paul Papp, Vladimir Screciu, Ştefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu, Bogdan Brăşfăleanu, mijlocaşii Mihai Căpăţînă, Alexandru Creţu, Lyes Houri, Alexandru Mateiu, Dan Nistor, David Sala, Ionuţ Vînă, Gustavo Di Mauro, Ştefan Baiaram, Ante Roguljic, Alberto Călin, Alexandru Cîmpanu şi atacanţii Andrei Ivan, Elvir Koljic, Jovan Markovic şi Atanas Trică-Balaci.

''Alb-albaştrii'' vor beneficia de condiţii de cazare de cinci stele şi se vor pregăti la Gloria Sports Arena din Belek, unde este un complex cu terenuri gazonate, săli de forţă şi de recuperare şi un stadion cu pistă de atletism.

Universitatea va juca şi trei meciuri de verificare, pe 9 ianuarie cu Paksi FC (Ungaria), pe 14 ianuarie cu FC Banik Ostrava (Cehia) şi pe 16 ianuarie cu un adversar care va fi stabilit ulterior.

Întoarcerea în Bănie este programată pe data de 20 ianuarie, cu două zile înaintea derby-ului cu Rapid, din etapa a 22-a a Ligii I. După 21 de etape, Universitatea ocupă locul 5, cu 32 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.