Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea de Vest din Timișoara va găzdui timp de trei zile o conferință internațională de antreprenoriat cultural

conferinta UVT

În perioada 29 - 31 mai 2023, „Universitatea de Vest din Timișoara” împreună cu partenerul din Norvegia „Sonning Music Performance” va găzdui timp de trei zile o conferință internațională de antreprenoriat cultural realizată în cadrul proiectului „Stimularea atitudinilor inovatoare și antreprenoriale pentru artele spectacolului în învățământul superior TM 2023 1st edition”, proiect ce beneficiază de un grant în valoare de 75.400 €, prin fonduri SEE comune din Islanda, Liechtenstein și Norvegia.

Proiectul urmărește dezvoltarea de bune practici și metode inovative în domeniul antreprenorialului, muzicii și artelor spectacolului, prin intermediul schimbului de experiență și a cooperării bilaterale dintre reprezentanți ai unor instituții și organizații din România și Norvegia. Programul complet va include participarea unor delegații reprezentând și sectorul universitar de business creativ din Norvegia, Finlanda, Regatul Unit al Marii Britanii, Danemarca, Olanda și Irlanda.

Evenimentele sunt susținute și prin participarea NOROCC (Norwegian – Romanian Chamber of Commerce), având ca parteneri norvegieni implicați Sønning Music Performance, respectiv DAC Music Performance și Romanian Chamber Orchestra.

Toți cei interesați să participe la conferință sunt rugați să completeze formularul disponibil la următorul link: https://forms.gle/kiiASxW5E5DuSQDW9 . Limba de desfășurare este engleza.

Prin completarea formularului de mai sus vă exprimați acordul ca datele dumneavoastră să fie folosite în scopul înregistrării la acest eveniment și în baza de date a proiectului mai sus menționat, conform reglementărilor GDPR în vigoare.

„Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm la Timișoara, Capitală Culturală a Europei în 2023”, transmit organizatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.