Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Politehnica anunţă că nu îşi vor suspenda luni cursurile

mediafax.ro
cursuri studenti

Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Politehnica anunţă că vor avea program normal luni, cu posibilitatea ca, în funcţie de evoluţia vremii, să se ia în calcul şi posibilitatea suspendării cursurilor, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: România, sub zodia protestelor: Manifestaţii în mai multe oraşe împotriva revocării Laurei Codruţa Kovesi / VIDEO

Toate facultăţile Universităţii din Bucureşti îşi vor ţine luni cursurile, a decis conducerea instituţiei.

Şi Univesitatea Politehnica din Capitală a anunţat un program normal de desfăşurare a cursurilor pentru ziua de luni, cu precizarea că, în funcţie de evoluţia vremii, se ia în calcul posibilitatea suspendării cursurilor.

Universităţile din Bucureşti au autonomie, doar conducerile acestora putând lua decizii asupra unor eventuale modificări în ceea ce le priveşte.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunţat duminică, în cadrul unui comandament de vreme rea, că şcolile vor rămâne închise luni şi marţi, adăugând că o interesează mai puţin criticile care îi vor fi aduse după anunţarea acestei măsuri.

"În primul rând ne interesează viaţa cetăţenilor şi sănătatea acestora şi mai puţin anumite critici care ar putea izvorî din măsurile pe care le vom lua. Eu prefer să venim întotdeauna cu măsuri de prevenţie. Prefer să se spună că am fost uşor-uşor prea alertaţi decât să numărăm victime", a spus Firea.

Citeşte şi:  UPDATE - Noi PROTESTE pentru susținerea statului de drept, în București / VIDEO

O avertizare cod portocaliu de viscol va intra în vigoare luni pentru Bucureşti şi judeţele din sudul şi estul ţării, până marţi după-amiază urmând ca vântul să aibă intensificări cu rafale de 55-65 de kilometri pe oră, care vor viscoli zăpada. Meteorologii au emis şi un nou cod galben de ninsori, intensificări ale vântului şi viscol pentru sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei. De asemenea, este deja în vigoare o avertizare cod galben de frig emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, până săptămâna viitoare urmând să se înregistreze temperaturi cu 10-15 grade mai scăzute decât ar fi normal pentru această perioadă din an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.