Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Ovidius şi filiala Crucii Roşii colectează ajutoare pentru ucraineni

basilica.ro
crucea rosie

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) a ratificat, vineri, un acord de parteneriat instituţional cu filiala Constanţa a Crucii Roşii pentru organizarea Campaniei "Umanitatea nu are graniţe", în contextul crizei umanitare din Ucraina, a informat rectorul instituţiei, Dan-Marcel Iliescu, potrivit Agerpres.

În cadrul Campaniei "Umanitatea nu are graniţe", va fi deschis în perioada 5 - 14 martie un centru de colectare a donaţiilor, cu trei puncte de lucru, unde voluntarii asociaţiilor studenţeşti din universitate vor recepţiona articolele pentru igienă de primă necesitate şi alimentele neperisabile oferite pentru ajutorarea cetăţenilor ucraineni, precizează un comunicat de presă transmis de UOC.

Centrul de colectare va fi deschis zilnic, între anumite intervale orare.

"Centrul de colectare este amplasat în campusul universitar - Corp A, Aleea Universităţii nr. 1, unde au fost deja pregătite şi sunt semnalizate corespunzător trei săli de la parterul clădirii, aici putând fi donate alimente greu perisabile, produse de igienă, dezinfectanţi şi produse noi de cazarmament, pături, lenjerii sau saci de dormit. Programul de funcţionare a centrului de colectare este de luni până vineri, între orele 13,00 - 17,00 şi sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 11,00 - 16,00", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.