Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR a stabilit când îl debarcă pe Dacian Cioloș

dacian ciolos juramant

Dacian Cioloș are, teoretic, un an la dispoziție pentru a guverna țara. Numai că rămânerea în funcțiile de miniștri ale tehnocraților lui Cioloș are condiționare politică. Preşedintele UNPR Braşov, senatorul Sebastian Grapă, a afirmat joi, într-o conferinţă de presă, că din punctul său de vedere, Guvernul Cioloş va rezista atâta timp cât nu va lua o măsură antipopulară.

Citește și: Un deputat PNL îl acuză pe Klaus Iohannis că nu e patriot și că nu e responsabil politic

"La prima măsură antipopulară, şi vă spun un lucru cert, nimeni din Parlament nu o să voteze neaplicarea deciziilor luate de Parlament până acum. Nimeni din Parlament nu o să voteze o amputare de salarii sau pensii, iar eu personal nu sunt dispus să votez nici măcar întârzierea aplicării unora dintre măsurile pe care le-a aprobat Parlamentul la propunerea fostului guvern. Dacă sunt specialişti aşa cum s-a spus, sunt convins că vor găsi soluţii să majoreze veniturile bugetare fără să depăşească deficitul de 3%", a precizat senatorul UNPR.

Citește și: Bilanț dramatic: Numărul morților din clubul Colectiv a crescut din nou

El a adăugat că noii miniştri trebuie să găsească şi alte surse de finanţare, dar fără să taie dintr-o parte ca să dea în alta.

Sebastian Grapă a mai arătat că Guvernul a fost votat cu o largă majoritate parlamentară lucru, o asemenea situaţie de consens în Parlament nemaifiind de pe vremea USL, în condiţiile în care România are nevoie de stabilitate în acest moment, scrie agerpres.ro

Citește și: Antena 3 a dat lovitura: A pus mâna pe actele care arată toate tranzacțiile financiare făcute de Elena Udrea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.