Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR îi spune adio PSD-ului: Vom merge singuri pe liste

ponta dragnea oprea

Preşedintele UNPR Maramureş, deputatul Nuţu Fonta, a declarat, vineri, că la alegerile parlamentare partidul din care face parte 'va merge pe liste singur, fără a opta pentru o posibilă alianţă politică'. El a spus că principala preocupare a organizaţiei judeţene este pregătirea alegerilor locale şi parlamentare de anul viitor.

Citește și: Probleme pentru soția lui Gigi Becali: Soția sa, Luminița Becali, a fost trimisă în judecată

'Ne găsim într-o etapă de consolidare a organizaţiei judeţene pe toate palierele, atât cel urban, cât şi cel rural, iar în perspectiva alegerilor locale şi parlamentare din anul 2016, dorim să fim cât mai bine situaţi şi cu un număr de membri care să ne permită o excelentă desfăşurare. Cert e că la alegerile locale UNPR va merge pe liste singur, fără a opta pentru o posibilă alianţă politică. În acest moment putem spune că alegerile locale de anul viitor pentru organizaţia din Maramureş vor constitui proba de foc într-o nouă formulă politică. Consider că avem capacitatea să dobândim rezultate bune atât în competiţia pentru locale, cât şi la parlamentare", a spus Nuţu Fonta într-o conferinţă de presă.

Citește și: Nici măcar Traian Băsescu n-a spus asta despre Victor Ponta: Stelian Tănase e DEZLĂNȚUIT

Preşedintele UNPR Maramureş a mai arătat că organizaţia municipală Baia Mare ar trebui să funcţioneze mai închegat, iar actualul primar al oraşului, Cătălin Cherecheş, să se dedice preluării organizaţiei şi pregătirii alegerilor locale.

Citește și: Victor Ponta a fost SPIONAT la Londra: Cum a fost surprins premierul / FOTO

"Aşteptăm încă un gest din partea primarului Cătălin Cherecheş de a se implica în funcţionarea organizaţiei municipale în a se pregăti în perspectiva alegerilor locale din anul 2016. Aşteptăm din partea dânsului un semn al acestei implicări pentru a putea funcţiona la nivelul propus", a precizat Nuţu Fonta.

Citește și: Adevărata INVAZIE musulmană abia acum urmează: Ce se pregătește în Asia

Cătălin Cherecheş este primar al municipiului Baia Mare, iar la nivel naţional ocupă funcţia de vicepreşedinte al UNPR.

De asemenea, senatorul Ciprian Rogojan a subliniat că organizaţia municipiului Baia Mare va fi una cât se poate de activă şi va pregăti alegerile locale.

Citește și: DNA, înfrângere răsunătoare: Lotul Apa Nova a fost ELIBERAT

"Sunt convins că organizaţia municipiului Baia Mare va fi activă şi se va implica rapid în pregătirea alegerilor de anul viitor. Cred că e doar o chestiune de timp, iar în privinţa candidaturii de anul viitor, acum cred că e prematur să vorbim, însă cu siguranţă organizaţia municipală va fi extrem de articulată", a spus Ciprian Rogojan.

Citește și: UNIC în lume! Cum își plătește Florentin Pandele antrenorul de la FC Voluntari: I-a dat loc de veci

UNPR are în judeţul Maramureş peste 5.000 de membri.

Preşedintele UNPR Maramureş a mai anunţat că Pamfil Cristea, consilier judeţean, s-a retras din funcţie din motive personale, locul în CJ Maramureş urmând a fi ocupat de o altă persoană, transmite agerpres.ro

Citește și: Înainte de Congresul PSD, Adrian Năstase a reprimit o funcție importantă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.