Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR pregăteşte lovitura fatală pentru partidul lui Băsescu: 'Vom depune plângeri penale'

sigla_unpr

După aproape doi ani de procese, Traian Băsescu a anunţat că PMP renunţă la fuziunea cu UNPR. Partidul fondat de Gabriel Oprea cerea acest lucru în instanţă de mult timp, însă anunţul lui Băsescu nu este considerat suficient. Nuţu Fonta, secretarul general al UNPR, anunţă că vor fi depuse plângeri penale pentru falsificarea unor procese verbale.

"UNPR a denunțat fuziunea cu PMP, există un proces pe rol în acest sens, și avem încredere totală în justiție. Modul în care s-a realizat fuziunea a fost unul neortodox, având la bază falsificarea unor documente de către echipa care a purtat negocierile în cadrul BPN și al Conferinței Naționale. Noi vom depune plângeri penale împotriva acelor persoane care au falsificat acele procese verbale și ne vom căuta dreptatea în instanță. Avem această datorie față de cei care ne-au votat, față de aleșii locali UNPR și față de cei circa 500.000 de membri UNPR", a declarat Nuţu Fonta pentru STIRIPESURSE.RO.

Secretarul general al UNPR denunţă şi intenţia modificării legii în sensul de a permite consilierilor locali şi judeţeni să părăsească partidul pe listele căruia au fost aleşi, dacă formaţiunea a făcut o fuziune cu care nu sunt de acord.

"Denunțăm modificările Legii statutului aleșilor locali, prin care se încurajează traseismul politic și suntem încrezători că aleșii UNPR nu își vor trăda electoratul pentru câstiguri personale efemere. Indiferent de jocurile de culise care se fac momentan de către aceleași persoane (care au falsificat procesele verbale și care au impresia că au confiscat partidul) pentru a-și asigura continuarea unui viitor politic, UNPR va continua să existe ca partid de sine stătător, în ciuda tuturor piedicilor care i se pun. Vom rămâne uniți și ne vom consolida pentru a găsi soluții la problemele oamenilor, pentru a putea oferi în viitorul apropiat o alternativă politică viabilă românilor nemulțumiți de clasa politică actuală", mai afirmă Nuţu Fonta.

Vezi şi: Culoarea ochilor dezvăluie o mulţime de lucruri despre sănătatea ta. De ce e riscant să ai ochii albaştri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.