Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR se teme după ce a pierdut mai mulţi parlamentari: Ce spune un şef al progresiştilor

unpr consultari cotroceni

Vicepreşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR), senatorul Şerban Mihăilescu, a declarat miercuri seară că plecarea din partid a unui număr de şase deputaţi "creează un deficit de imagine" pentru UNPR.

Potrivit acestuia, plecările pot avea legătură şi cu demisia din funcţia de preşedinte al partidului al lui Gabriel Oprea. "Din păcate, momentul ales pentru plecarea din UNPR nu este oportun. Ei nu vor câştiga nimic acolo unde s-au dus, însă creează un deficit de imagine pentru UNPR", a afirmat Mihăilescu, care este senator de Botoşani. Liderul UNPR susţine că formaţiunea politică din care face are obligaţia de a "strânge rândurile" şi de a organiza impecabil Congresul extraordinar de la sfârşitul acestei luni, astfel încât partidul să fie pregătit pentru alegerile locale din luna iunie.

Deputaţii Liliana Mincă, Tudor Ciuhodaru, Ştefan Dalcă, Adrian Diaconu, Liviu Codârlă şi Ion Pârgaru şi-au anunţat, miercuri, decizia de a părăsi UNPR şi de a activa în cadrul grupului PSD din Camera Deputaţilor, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.