Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR şi-a stabilit obiectivul pentru alegerile locale: Ce a anunţat liderul partidului

Valeriu Steriu

Valeriu Steriu, președintele UNPR, a declarat că ”patriotismul trebuie să se regăsească mai ales în fapte, nu doar în vorbe. Patriotismul trebuie să fie mai prezent în economie, în cultură și mai ales în deciziile politice”. Declarațiile au fost făcute ieri, în prima zi de campanie electorală, la Târgu Mureș, unde conducerea centrală a UNPR a participat la evenimentul de prezentare oficială a candidaților partidului pentru județul Mureș.

Valeriu Steriu și-a exprimat încrederea că rezultatul UNPR la nivel local ”va fi unul foarte bun, în ton cu ceea ce va fi în toată țara. Avem liste complete pentru consilieri în toate județele, avem candidați proprii în 75% din localități și suntem încrezători în rezultatul pe care îl vom obține. Vrem să dublăm scorul de acum 4 ani, când am avut 5%, deși abia pornisem la drum ca partid. La nivel național ne-am propus să fim peste 7% și să ne apropiem cât mai mult de 10%, astfel încât, prin aceste alegeri locale să pregătim alegerile parlamentare. Practic, acesta este principalul scop al UNPR pentru acest an: să avem cele două cicluri de alegeri încheiate cu un rezultat foarte bun, astfel încât, într-un nou guvern, să ne regăsim cu oameni competenți propuși în funcții de miniștri și secretari de stat”.

Președintele UNPR a apreciat faptul că organizația județeană este foarte activă și mai ales faptul că, pentru aceste alegeri, a reușit să propună candidați valoroși pentru funcțiile de primari și consilieri. ”Domnul doctor Ion Claudiu Puiac, președintele UNPR Mureș, ca și majoritatea liderilor noștri județeni, sunt oameni care au o profesie respectabilă și care, cel mai important, știu să selecteze pe criterii de valoare oamenii pe care să-i pună pe liste”, a declarat Valeriu Steriu. ”În aceste alegeri trebuie să arătăm că putem participa la deciziile importante pentru municipiul Târgu Mureș și pentru întregul județ. Există un potențial deosebit și cred că vom vorbi în următorii ani despre noi locuri de muncă, despre investiții, nu neapărat ale străinilor, ci ale românilor, despre noi realizări în oraș și în toate comunele din județ”, a afirmat președintele UNPR.

Pentru orașul Târgu Mureș, UNPR susține candidatura primarului în funcție, Dorin Florea. Valeriu Steriu a salutat decizia luată de organizația locală, condusă de doctorul Ion Claudiu Puiac, prin care progresiștii din Mureș ”au ales să susțină pe mai departe un primar român, un primar care a găsit soluții pentru ca acest oraș să se schimbe în bine în ultimii ani”. Prezent la eveniment, primarul Dorin Florea a mulțumit UNPR pentru susținere și a afirmat că ”adevăratele partide nu se hrănesc nici din istorie, nici din trecut, nici din figuri proeminente. Ceea ce contează cel mai mult sunt oamenii care fac programe, strategii naționale și care pun România acolo unde trebuie.”

 

În localitățile din județul Mureș, UNPR are candidați proprii pentru Consiliul Județean, pentru Consiliile Locale și pentru funcțiile de primar (cu excepția municipiului Târgu Mureș). Printre candidații UNPR se numără: Maria Cocian (Reghin), Alex Mosora (Sighișoara), Vasile Mărginean (Iernut). Lista candidaților UNPR pentru Consiliul Județean este deschisă de dr. Ion Claudiu Puiac, președintele organizației locale a partidului, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.