Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UNPR solicită Ministerului Afacerilor Interne măsuri imediate față de abuzul din Răzvad

UNPR

Uniunea Națională pentru Progresul României își exprimă indignarea față de comportamentul abuziv al polițiștilor care instrumentează incidentul petrecut ieri, 2 iunie, în localitatea Răzvad, județul Dâmbovița.

În data de 2 iunie a.c., Petre Coman, candidatul UNPR pentru primăria Răzvad, și câțiva membri ai echipei de campanie au sesizat Poliția cu privire la o suspiciune de mită electorală. Concret, două simpatizante ale unui alt partid politic împărțeau pungi cu alimente și plicuri cu bani cetățenilor din comună. La sosirea Poliției s-a constatat că în autoturismul acestora existau, printre altele, mai multe tabele nominale cu alegători, cu număr și serie de buletin și numere de telefon.

Astăzi, Petre Coman a fost chemat la Poliție și a fost reținut abuziv pentru 24 de ore fără să există un motiv pentru o astfel de măsură. Mai mult, lui Petre Coman i s-a refuzat dreptul legal de a avea un avocat în prezența căruia să aibă loc audierile.

UNPR își exprimă profunda nemulțumire față de modul în care reprezentanții Poliției au ales să gestioneze acest caz. În loc să verifice suspiciunile de mită electorală, anumiți polițiști se implică rușinos și ilegal într-o bătălie politică, încălcându-și atribuțiile și, mai grav, încălcând drepturile fundamentale ale unui cetățean român.

UNPR va sesiza această situație Ministrului Afacerilor Interne, solicitând verificarea de urgență și sancționarea drastică a celor care se fac vinovați de abuzurile semnalate în cazul Petre Coman, conform unui comunicat de presă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.