Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unui copil de mingi i s-a făcut rău și a fost dus la spital, în timpul meciului FC Voluntari - Chindia Târgovişte, scor 0-2

Formaţia Chindia Târgovişte a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Popa ’50 şi Florea ’67.

Citește și: CTP amendă usturătoare pentru jignirile aduse Bisericii Ortodoxe Române

Potrivit Digi Sport, în minutul 29 unui copil de mingi i s-a făcut rău, fiind nevoie de intervenţia echipei medicale. Se pare că respectivul copil de mingi a leşinat. se pare că acesta a leşinat. Starea sa s-a ameliorat rapid, el reuşind să ajungă de unul singur la ambulanţa care a pătruns pe gazon. Totuşi, copilul de mingi ar fi fost transportat la spital din precauţie.

FC Voluntari, cu antrenorul Mihai Teja revenit pe banca tehnică după ce a suferit de COVID-19, a fost dominată clar de Chindia în repriza secundă, târgoviştenii marcând două goluri şi ratând alte 3-4 ocazii mari.

Citește și: CCR a hotărât: Legea care interzice referirea la identitatea de gen în şcoli este neconstituţională

Daniel Popa a deschis scorul (50), după ce Marco Dulca a recuperat o minge de la Pablo De Lucas şi l-a angajat pe Daniel Florea. Echipa antrenată de Emil Săndoi şi-a mărit avantajul în min. 67, când Florea a recuperat o minge în faţa lui Ionuţ Balaur, a combinat cu Popa şi a înscris.

Oaspeţii au avut şi o bară, prin Marco Dulca (61).

Citește și: Cutremur în SPP! Au fost schimbați toți șefii! Capul gărzii pretoriene a lui Klaus Iohannis, uns la conducerea unei structuri!

Chindia, echipa cu cel mai slab atac din prima ligă, a mai marcat o singură dată mai mult de un gol într-un meci din acest sezon, victoria cu 2-0 de la FC Botoşani. Chindia a bifat a treia sa victorie în deplasare şi al optulea meci fără gol primit. Chindia e neînvinsă de trei etape, în care are o victorie şi două egaluri.

FC Voluntari are trei eşecuri şi un egal în ultimele patru etape şi o singură victorie în ultimele opt runde (un egal, o victorie, şase eşecuri).

Citește și: Mesaj sfâșietor al unui judecător, către politicieni: În timp ce voi făceaţi prima împărţire a caşcavalului, la noi încă se murea

FC Voluntari: Rîmniceanu - Costin, Balaur, Achim, Vlad – Grădinaru (Betancor ’61), Ricardinho (Stoica ’78), De Lucas (Borţoneanu ’56) - Gheorghe, Mailat (Lopes ’55), Popa. Antrenor: Mihai Teja.

Chindia Târgovişte: Aioani - Martac, Piţian, Iacob, Căpuşă - Neguţ, Dulca, Raţă, Dumitraşcu – Popa (Berisha ’80), Florea (Dinu ’85). Antrenor: Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: Vlad ’55, Gheorghe ’69 / Raţă ’26, Iacob ‘45+3

Citește și: Dacian Cioloș a răbufnit: ‘Comisia Europeană a criticat planul trimis de Guvernul Orban pentru atragerea celor 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană’

Arbitri: Andrei Chivulete - Alexandru Cerei, Tunyogi Ferencz - Sorin Costreie

Observator: Irina Mîrţ.

Citește și: Cutremur în SPP! Au fost schimbați toți șefii! Capul gărzii pretoriene a lui Klaus Iohannis, uns la conducerea unei structuri! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.