Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei cinci răniţi în accidentul rutier de pe DN 25 a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Una dintre cele cinci persoane rănite în accidentul rutier petrecut marţi pe DN 25 între localităţile gălăţene Vameş şi Tudor Vladimirescu a murit, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Rutiere Galaţi. Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat aflat în în stop cardiorespirator, care era resuscitat la faţa locului, după ce a fost aruncat din autoutilitară. El a decedat la locul accidentului. Persoana aflată în comă este intubată şi a fost preluată de un echipaj SMURD. Ceilalţi trei răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi se află în drum spre Spitalul de Urgenţă Galaţi.

Cinci persoane au fost rănite marţi în urma unui accident rutier petrecut pe DN 25 între localităţile gălăţene Vameş şi Tudor Vladimirescu, anunţă Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Gabriela Costin, o autoutilitară de mare tonaj, 3,5 t, care circula dinspre Tecuci către Galaţi, a derapat, cel mai probabil nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, şi a intrat pe contrasens în altă autoutilitară, mai mică.

"Cinci persoane sunt rănite. Una este în comă, o alta în stop cardiorespirator şi alte trei persoane cu diverse leziuni", a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi. Trei dintre răniţi au rămas încarceraţi şi a fost necesară intervenţia pompierilor.

La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe şi un echipaj ISU de la descarcerare, pentru ajutorarea victimelor. Traficul în zonă este blocat pentru desfăşurarea cercetărilor la faţa locului, de către poliţişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.